--> В рф на турніку повісилася відома спортсменка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В рф на турніку повісилася відома спортсменка. ФОТО

0
В рф на турніку повісилася відома спортсменка. ФОТО
Відома російська кікбоксерка Катерина Думбрава знайдена мертвою у батьківській квартирі у підмосковному Орєхово-Зуєво. Спортсменка скоїла самогубство, пише Телеграф.

Думбраві було 40 років. Вона вигравала медалі на чемпіонатах росії, світу та Європи, перемагала на міжнародних турнірах. Після завершення кар’єри вийшла заміж, народила сина, почала працювати тренером, повідомляє МК.

Однак потім сплуталася з колишнім ув’язненим, почала вживати наркотики. Пішла від чоловіка та переїхала жити до батьків.

Тіло Катерини знайшла матір, коли зайшла до її кімнати. Спортсменка повісилася на турніку.

"Ненавиджу мефедрон! Ненавиджу сіль! У тайгу, в ліс дрімучий, щоб нікого не бачити. Вдома ти мене не застанеш, я зараз прибіжу, візьму останній шприц, і піду купатися на Клязьму. Набридло перебувати на цій землі. Я не можу більше!" — записала перед смертю аудіоповідомлення Думбрава.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні