Ввечері краще не виходити з дому: що заборонено робити 14 грудня

0
Ввечері краще не виходити з дому: що заборонено робити 14 грудня
Святий Наум був одним з 12 малих пророків. Був родом з північного Ізраїлю, проповідував між 727 і 698 рр до н. е. Згідно з даними істориків, він жив в період правління царя Єзекії, коли було зруйновано царство ізраїльське, пише УНІАН.

Саме Наум передбачив руйнування Ніневії. Його старозавітна книга - докладний перелік моральних і політичних подій, що впливають на Ізраїль. Багато його передбаченнь щодо загибелі Ніневії збулися, більш того, він пояснив, чому так сталося. Помер на 45-му році життя, похований на рідній землі.

Прикмети 14 грудня
зірки яскраво мерехтять - скоро буде заметіль;
тепла погода - зима виявиться теплою;
снігу немає 14 грудня - весна обіцяє повені;
дме північний вітер - до сильних морозів.

Що сьогодні не можна робити
Згідно з народними прикметами, в цей день ввечері краще не виходити з дому. Православні віруючі дотримуються іншої традиції - подаючи милостиню, не дивляться в очі жебраку. Якщо щось читаєте або вчіте, не можна одночасно їсти - ризикуєте "заїсти" те, що дізналися.

Що можна робити 14 грудня
У стародавні часи люди всією сім'єю відправлялися в храм на молебень - діти просили святого Філарета про благословення на хороше навчання. Вважалося, що в цей день потрібно вчитися - великі шанси, що нова інформація легко засвоїться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні