Росіяни можуть прорвати кордон і піти у великий наступ: стало відомо коли

0
Росіяни можуть прорвати кордон і піти у великий наступ: стало відомо коли
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба допускає, що Росія може відновити великий наступ наприкінці січня-лютого 2023 року. Утім, Україна робить усе можливе, аби не допустити цього.

Про це очільник МЗС сказав під час онлайн-брифінгу.

"Я думаю, що російська спроможність здійснювати великий наступ, який, можливо, буде відновлений десь наприкінці січня-лютого... - це те, що вони намагаються робити. І ми, звичайно, робимо усе можливе, аби не допустити цього. Я не кажу точно, що це відбувається. Але беручи до уваги мобілізацію, оголошений призов і підготовку нових призовників, пересування їхнього важкого озброєння в країні - вони, безсумнівно, зберігають надії, що будуть здатні прорвати наші лінії оборони і просунутися вглиб України. Ми робимо усе, аби унеможливити це. І я рішуче вірю, що їм цього не вдасться", - сказав Кулеба.

Також міністр додав, що Україна робить усе для прискорення перемоги, і будь-яке рішення про припинення війни ґрунтуватиметься на виході російських військ з усіх територій України станом на 2014 рік.

"Але ми докладаємо усі зусилля. І якщо це станеться влітку, це, звичайно, стало би чудовою новиною", - сказав Кулеба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні