СБУ проводить обшуки у монастирі на Волині

0
СБУ проводить обшуки у монастирі на Волині
У середу, 14 грудня СБУ проводить обшуки у Святогірському Успенському Зимненському ставропігійному монастирі УПЦ МП, що у Володимирі.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України проводили обшуки на об’єктах УПЦ (МП) у Черкаській, Волинській та Херсонській областях.

Враховуючи збройну агресію Росії, обшуки проводяться у тому числі для унеможливлення використання релігійних громад як осередку «русього міра» та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Як відомо, настоятелька монастиря ігуменя Стефана (Валентина Бандура) - кума Медведчуків.

Її вважають однією з найвпливовіших особистостей Української православної церкви Московського патріархату. Вона особисто знайома з Леонідом Кучмою та Віктором Януковичем, в хороших стосунках з Юрієм Бойком, Віктором Балогою, Ігорем Бакаєм.

У 2013 році на різдво у Зимненському монастирі побував Віктор Янукович.

Деталі - згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні