Співачка з України готується отримати паспорт рф

0
Співачка з України готується отримати паспорт рф
Співачка Любов Успенська, яка родом із Києва, довгий час співає та живе у Москві. Як виявилося, весь цей час вона не мала російського паспорта, тепер вона готується його отримати. Про війну у своїй країні співачка вважає за краще мовчати.

У матеріалі Styler читайте, як співачка з українським громадянством їздила Росією і заробляла гроші, тоді як на її країну летіли ракети з РФ.

Успенська мріє про громадянство РФ
68-річна виконавиця зізналася, що завжди хотіла жити в Росії і незабаром її бажання здійсниться. Вона стане володаркою паспорта РФ. За словами зрадниці, це буде однією з найяскравіших подій у її житті.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча я сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро здійсниться ще одна моя мрія: днями я отримаю російське громадянство. Це свято, я буду ще щасливішою людиною", – сказала вона в одному з інтерв'ю росЗМІ.

Що відомо про Успенську
До п'яти років Успенську виховувала бабуся, мати співачки померла під час пологів. Згодом, після другого шлюбу батька, вона почала жити з ним і з мачухою Сарою . До чотирнадцятирічного віку майбутня співачка вважала бабусю своєю матір'ю, а батька своїм братом.

Успенська закінчила музичну школу та Київське музичне училище імені Р. М. Глієра. у столиці вона працювала у ресторані "Жокей".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні