Росіяни можуть почати новий наступ: напрямок

0
Росіяни можуть почати новий наступ: напрямок
Російська армія може почати наступ на заході Донецької області з метою захопити всю її територію.

Так вважають аналітики Інституту вивчення війни (ISW). Вони нагадали, що російських військових з Херсонщини передислокували в різні райони Донбасу і посилили мобілізованими, пише УНІАН.

Експерти прогнозують, що російські війська можуть сподіватися розпочати наступ на заході Донецької області, щоб розвинути незначні успіхи, досягнуті у листопаді в районі Вугледара і Павлівки.

Як зазначили в ISW, російські сили планують захопити всю Донецьку область, а потенційна наступальна операція може допомогти триваючим наступам біля Донецька і Бахмута.

Однак, попри потенціал росіян, аналітики вважають, що вони не зможуть захопити стратегічно важливу територію найближчими місяцями.

При цьому аналітики зазначили, що українська сторона прогнозує, що російські війська можуть почати наступ на початку 2023 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні