В будинку на Волині загорівся генератор: батько з сином загинули в пожежі

0
В будинку на Волині загорівся генератор: батько з сином загинули в пожежі
Минулої доби під час пожеж на Волині виявили тіла двох людей, ще одна людина травмувалася.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Волинській області.

14 грудня вранці трапилася пожежа в цегляному гаражі в селі Згорани Ковельського району – у приміщенні загорівся бензиновий генератор. За допомогою підручних засобів господарі самотужки загасили горіння. Під час гасіння травмувалася 53-річна власниця: з опіками обличчя, правої кисті та стегна жінку госпіталізували до медичного закладу в Любомлі.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі в генераторі. Внаслідок пожежі знищений генератор, пошкоджені вхідні гаражні двері на незначній площі.

О 23:05 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Дерно Луцького району – горів дерев’яний житловий будинок. На місце виклику прибули рятувальники 6 ДПРЧ м. Ківерці та працівники місцевої пожежної охорони селища Олика.

На момент прибуття вогонь охопив одну з кімнат будинку й поширився на перекриття. За свідченнями очевидців, у приміщенні могли перебувати батько 1970 р.н. й син 1998 р.н. Співробітники ДСНС виявили їхні тіла під час гасіння пожежі.

Горіння ліквідували о 23:53. Обставини загибелі чоловіків та причина пожежі встановлюються. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок необережності під час куріння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні