На Волині чоловік за кермом авто збив трьох пішоходів

0
На Волині чоловік за кермом авто збив трьох пішоходів
Волинянину, який наїхав на трьох пішоходів, постановили вирок: три з половиною роки позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Луцький міськрайонний суд визнав 27-річного жителя села Привітне Володимирського району винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті одного потерпілого, а ще двом спричинило тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Увечері 16 жовтня 2021 року молодик, керуючи автомобілем марки «Ford Mondeo», на автодорозі у селищі Торчин перевищив швидкість та наїхав на трьох пішоходів.

46-річний чоловік отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, 45-річна жінка – тяжкі травми, а 57-річна жінка загинула на місці ДТП.

Суд призначив водію покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням на три роки права керувати транспортними засобами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні