--> У Туреччині обікрали українську блогерку та її чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Туреччині обікрали українську блогерку та її чоловіка

0
У Туреччині обікрали українську блогерку та її чоловіка
Українська блогерка-мільйонник Таня Парфільєва розповіла, що в Туреччині в п'ятизірковому готелі її обікрали невідомі.

За її словами, вони з чоловіком Ванею залишили свої обручки у ванній, а коли повернулися за ними, їх там вже не опинилося. Вони відразу ж звернулися до адміністрації готелю, проте ті відмовилися розбиратися в ситуації і компенсувати вартість прикрас, пише УНІАН.

"Коли ми повернулися, персонал сказав, що нічого не виявив. Ми спілкувалися з персоналом чотири години, навіть поліція приїхала, але готель відмовився перевірити речі персоналу, який був у номері відразу після нас. Адміністрація готелю відмовилася нам допомогти і сказала, що, можливо, ми самі сховали ці обручки", - розповіла Таня на своїй сторінці в Instagram.

Вона додала, що співробітники готелю, щоб загладити провину, запропонували їм знижку на проживання та послуги SPA. Однак подружжя відмовилося від такого "бонусу".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні