Чому головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звільнив під час війни 10 генералів

1
Чому головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звільнив під час війни 10 генералів
Головнокомандувач Збройними силами Валерій Залужний підтверив журналістам, що за період повномасштабної війни з Росією з лав ЗСУ звільнили 10 генералів, ще один покінчив життя самогубством, повідомляє The Economist.

Редакція видання звертає увагу читачів на те, що Валерій Залужний буд замолодий, щоб служити в радянській армії, тому уникнув прищеплення її культури "командирства", яка винагороджувала слухняність і придушувала ініціативу.

Водночас це не означає, що він не є вольовим, — пише The Economist. Сам головнокомандувач зізнається, що завжди намагається залишатися адекватною людиною.

Завжди можна бути нормальним... залишатися людиною в будь-якій ситуації — це найголовніше. З початку війни я звільнив десятьох (генералів), тому що вони не справлялися. Ще один — застрелився, — розповідає Валерій Залужний.

За словами головнокомандувача, окупанти готують близько 200 тисяч нових солдатів, тому він навіть не сумнівається, що вони знову спробують атакувати українську столицю.

Російська мобілізація спрацювала. Це неправда, що їхні проблеми настільки жахливі, що ці люди не будуть воювати. Вони будуть воювати. Цар каже їм іти воювати, і вони йдуть воювати. Я вивчав історію двох чеченських воєн — все було так само. Можливо, вони не так добре оснащені, але вони все одно становлять для нас проблему. За нашими оцінками, у них є резерв в 1,2-1,5 млн осіб... Росіяни готують близько 200 тис. нових солдатів. Я не маю сумнівів, що вони знову підуть на Київ, — заявив Залужний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи не попали в той список Кривонос і Марченко, які неугодні ОПі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні