Ідеї подарунків на День святого Миколая: що покласти під подушку дитині

0
Ідеї подарунків на День святого Миколая: що покласти під подушку дитині
Лічені дні лишаються до одного з найочікуваніших свят малечі – Дня святого Миколая.

Його в Україні відзначають 19 грудня. Саме цього дня дітвора прокидається в надії знайти під подушкою бажаний подарунок.

Свої бажання малеча формулює заздалегідь – пише листа святому й лишає його на видному місці. Це значно спрощує батькам вибір дарунка. Складніше тим, чиї діти навідріз відмовляються ділитися мріями. Тоді дорослі не знають, що шукати в магазинах і мусять "вмикати" фантазію.

Gazeta.ua підготувала варіанти подарунків на Миколая, які не залишать байдужим жодну дитину.

Обираючи подарунок, батьки часто керуються тим, щоб він був практичний і корисний. Дітлахи ж хочуть отримати щось гарне й незвичайне. Тому, готуючи сюрприз синові або доньці, батькам варто спробувати поєднати приємне з корисним.

Солодощі
Безпрограшний варіант подарунка на Миколая, адже всі діти люблять солоденьке. Шоколадки, цукерки, різноманітні пряники й печиво, тістечка, кіндер-сюрпризи – у виборі відштовхуйтеся від уподобань малечі. До того ж солодке зручно покласти під подушку або в шкарпетки.

Популярними у це свято здавна вважаються "миколайчики" – невеликі медові пряники різних форм. У вигляді фігурки святого Миколая або зірок, сердець, місяці, пташок, конячок, ялинок тощо.

Особливо святковими будуть набори солодощів, придбані або ж власноруч оформлені.

Іграшки
Не менш безпрограшний варіант подарунка за попередній. Важливо не розгубитися в асортименті, які пропонують сучасні магазини іграшок. Тут слід враховувати вік, стать і уподобання дитини. Обрати можна щось із цього:

– різноманітні м'які іграшки;
– ляльки, будиночок принцеси або набори маленької господині для дівчаток;
– інтерактивні іграшки, які допомагають дітям взаємодіяти з навколишнім світом;
– конструктори з великими елементами з якісного гіпоалергенного пластику і дерева;
– трансформери, роботи, мультяшні персонажі, машинки й багато іншого для хлопчика.

Книжки
Важливий подарунок, який створить потрібний святковий настрій. Для дітей зараз є безліч варіантів.

Для найменших можна підібрати книжку за мотивами улюбленого мультика. Для дошкільнят гарним дарунком буде якась пізнавальна книжка. Наприклад, про тварин або енциклопедія, а для школярів – пригодницькі твори й фантастика.

Обрати книжки також можна з новорічно-різдвяних категорій. Зазвичай вони сформовані окремо на полицях магазинів чи в онлайн-книгарнях.

Розмальовки
Малюкам дошкільного віку корисно займатися розфарбуванням картинок, адже це тренування дитячої руки й розвиток дрібної моторики.

Пазли
Чудовий варіант подарунка для дітей будь-якого віку. Виготовляють їх і для зовсім маленьких (1,5-річних дітлахів), щоб вони могли вивчити назви тварин, кольори, цифри, букви, пори року, розвивати дрібну моторику.

Дівчинці можна подарувати 3D-пазли на тематику улюбленого мультфільму, а хлопчикові – якийсь супергеройський.

Сани-льодянки
Їх ще називають в народі "тарілками". Вони мають вигляд пластикового диска з ручками й чудово ковзають засніженими просторами. Але на таких на тротуарах не покататися, їх краще приберегти для парку чи саду, якщо ви живете не в приватному будинку.

Також батьки можуть придивитися до санчат, лиж або ковзанів, які додадуть у життя дитини більше фізичної активності. Однак такі атрибути зимового дозвілля коштують дорожче за льодянки.

Потрібний одяг
Наприклад, светр, футболка, модні джинси або піжама. Щоб такий подарунок не засмутив малечу і вписався у зимове свято, обирайте речі улюблених відтінків дітлахів, можна з героєм мультфільму.

Також хорошим дарунком буде новий рюкзак або домашні капці у формі тварин.

Набір косметики
Він точно не лишить байдужими юних модниць. Дитячі помади, креми, парфуми зараз доступні у будь-якому спеціалізованому магазині. Під час вибору орієнтуйтеся на склад продуктів, він має бути безпечним. Для хлопчиків можна придбати парфуми, зубну пасту чи мило із зображенням улюбленого героя.

Набори для творчості/експериментів
Діти обожнюють відкривати щось нове. Можливо, хлопчик або дівчинка давно мріє про один з таких наборів:

– для миловаріння;
– для майбутніх фокусників;
– для юних фізиків, хіміків або археологів;
– деталі, які навчать створювати мультфільми.

Настільні ігри
Асортимент пізнавальних настільних ігор вражає. Можна підібрати щось цікаве як для малюків, так і для доросліших дітей. До того ж такий дарунок – прекрасний привід повеселитися всією сім'єю або запросити додому друзів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні