Ані Лорак розповіла про свої мрії та розлютила українців

0
Ані Лорак розповіла про свої мрії та розлютила українців
Народна артистка України Ані Лорак, яка з початком російської агресії продовжує жити та працювати в Москві, на своїй сторінці в соцмережі виклала чергове фото себе коханої та вкотре розлютила українців, пише Главком.

«Під Новий рік, як у дитинстві, хочеться вірити у чудеса», – підписала виконавиця фото, на якому зображена на тлі засніжених дерев.

Шанувальники відповіли співачці-запроданці: «Кароліна, чудес не буває ... Слава Україні!», «Ми вже не віримо в чудеса, ми віримо у ЗСУ». «Зроби «чудо» під Новий рік – купи для ЗСУ пару танчиків», «Які дива?!! Ви виступаєте в країні, яка вбиває наш народ! На ваші податки купується зброя! Ви розбили серце всіх українців», «От і згадай про дитинство в Україні... Не йокає серце?», «Хочеться нагадати, що дитинство твоє було на батьківщині в Україні, яку зараз бомбардують, а ти мовчиш про це», «Зайшла на вашу сторінку, бо щойно натрапила в ютуб на кліп «Мальві». Так дивно стало, ви співали пісню з таким сенсом, а зараз, маємо те, що маємо», «Хочу поцікавитись, що у вас на душі при згадці про батьківщину? Ну, хіба ж вона у вас не вклала цінностей?», «Які чудєса, нешановна? Повернися на землю! Україна живе у війні і вірити треба виключно у ЗСУ! Скажіть хтось її ассистентам, щоб не постили її тупі фото та ще тупіші коментарі до них».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні