--> Чотири імені, які носять найкращі бабусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чотири імені, які носять найкращі бабусі

0
 Чотири імені, які носять найкращі бабусі
Деякі бабусі зроблять усе можливе, аби тільки їхні внуки були щасливі й задоволені.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі імена, власниці яких стають найтурботливішими бабусями.

Валентина
Валентини люблять жити на широку ногу, тому до старості намагаються заробляти якомога більше грошей, щоб задовільнити потреби і свої, і тих, кого вони люблять. Такі бабусі виконають будь-яку забаганку внуків, аби тільки бачити посмішку на їхньому обличчі.

Читайте також: День Святого Миколая: що можна й не можна дарувати дитині

Віра
Хоч жінки з цим ім'ям мають складний характер, але для внуків вони відкриваються з іншого боку - ласкавого й турботливого. Віри зроблять життя внуків сповненим увагою та любов'ю.

Олена
Олени люблять виховувати дітей, і в ниїх це майстерно вдається. Такі жінки дуже допомагають дітям із внуками: виконують з ними уроки, водять на додаткові заняття, розважаються тощо. Внуки переймають правильні цінності від своїх бабусь Олен.

Ольга
Ольга готова на будь-яку самопожертву заради щастя внуків. Бабусі з цим іменем вбачають сенс життя у тому, щоб дати нащадкам лише найкраще й виховати їх гідними людьми. Особливо цінними є поради Ольг, які допомагають її внукам рухатися в правильному напрямку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні