Чому Байден не приїжджає до України

0
Чому Байден не приїжджає до України
Наразі президент США Джо Байден не має планів відвідати Київ. Здебільшого це пов'язано із загрозами безпеці.

Про це повідомляє видання Politico із посиланням на кількох офіційних осіб Білого дому.

Видання також пише, що Білий дім готується до нових викликів, пов'язаних із зимовою війною в Україні та приходом більшості республіканців до Палати представників, які обіцяють обмежити фінансування Києва.

У Білому домі протягом кількох місяців приватно визнавали, що в певний момент фінансування України Конгресом уповільниться. Але адміністрація наполягає, щоб Україна отримала необхідну взимку допомогу.

Найближчим часом адміністрація Байдена сподівається, що Конгрес просуне фінансування України в рамках зведеного законопроєкту про витрати.

У Білому домі також вважають, пише Politico, що Байдену необхідно лобіювати європейських лідерів, щоб зберегти курс підтримки України.

До речі, дружина президента США Джилл Байден приїжджала в Україну. У травні вона в Ужгороді зустрічалася із Оленою Зеленською.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні