Чоловік за кермом авто збив 10-річного школяра на велосипеді

0
Чоловік за кермом авто збив 10-річного школяра на велосипеді
Медики госпіталізували 10-річного велосипедиста, який постраждав внаслідок вечірньої ДТП біля Вижниці. За даними правоохоронців, хлопчика збила машина, коли він на велосипеді здійснював поворот. За кермом Ford перебував 33-річний водій. Наразі поліція з’ясовує обставини ДТП.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, аварія сталася ввечері у неділю, 18 грудня, у селі Чорногузи поблизу Вижниці. «Поліцейські попередньо з’ясували, що 33-річний водій, керуючи автомобілем Ford, допустив наїзд на 10-річного велосипедиста, який здійснював маневр повороту, не надавши перевагу в русі легковику», – йдеться у повідомлені.

Внаслідок ДТП 10-річний велосипедист отримав травми, його доставили до лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правоохоронці призначили кілька експертиз для встановлення усіх обставин аварії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні