За якою тактикою воює російське ПВК «Вагнера»

0
За якою тактикою воює російське ПВК «Вагнера»
Російська ПВК «Вагнера» продовжує відігравати важливу роль у затяжних боях у районі міста Бахмут Донецької області.

За останні місяці війни «вагнерівці» розробили наступальну тактику. Ця тактика передбачає використання великої кількості завербованих та погано навчених засуджених. Про це йдеться у зведенні Міністерство оборони Великої Британії в Twitter.

Зазначається, що окремим окупантам, швидше за все, видають смартфони або планшети з комерційними супутниковими знімками, де позначені вісь просування та мета атаки. А командири взводів та вищі офіцери, ймовірно, залишаються в укритті та віддають накази по рації, отримуючи інформацію від невеликих безпілотних літальних апаратів.

Також британська розвідка вважає, що окремі групи та підрозділи отримують наказ прямувати за заздалегідь наміченим маршрутом, часто за вогневої підтримки, рідше — разом із бронетехнікою.

На думку фахівців, ця жорстока тактика спрямована на те, щоб зберегти рідкісні активи «Вагнера» у вигляді досвідчених командирів та бронетехніки за рахунок в’язнів, яких група вважає витратним матеріалом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні