Росія готує вторгнення у Молдову на початку 2023 року

0
Росія готує вторгнення у Молдову на початку 2023 року
Росія планує вторгнення до Молдови на початку 2023 року. Реалізація сценарію залежить від розвитку війни в Україні, пише 24 канал.

Про це заявив директор Служби розвідки та безпеки Александр Мустяца. За словами чиновника, аналізуються кілька сценаріїв, у яких Москва спробує включити наземне вторгнення через Північ України у напрямку Молдови.

Він заявив, що наразі питання не в тому, чи Росія розпочне новий наступ на Молдову, а в тому, "коли це відбудеться". Александр Мустяца зазначив, що йдеться про січень, лютий або березень і квітень.

«Але, судячи з інформації, що є у нас, Росія має намір піти далі. З метою створення з'єднання з Придністров'ям, яке є територією Молдови, і тоді можна однозначно сказати, що так вони мають намір дійти сюди, з'єднатися. Що буде далі, їхні наміри щодо Кишинева ми можемо обговорити, але це реальний та дуже високий ризик», - сказав директор Служби розвідки та безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні