Стало відомо, чи погодився лукашенко під час зустрічі з путіним воювати проти України

0
Стало відомо, чи погодився лукашенко під час зустрічі з путіним воювати проти України
Безпосередня участь Білорусі у війні проти України малоймовірна. Олександр Лукашенко, швидше за все, відмовив президенту Російської Федерації Володимиру Путіну в подальших інтеграційних поступках, пише УНІАН.

Аналітик Інституту вивчення війни зазначили, що президенти країн утрималися від обговорення війни в Україні. При цьому в Мінську заявили, що нібито зіткнулися з "західною загрозою". У свою чергу Путін запропонував розглянути можливість навчання білоруських льотчиків застосуванню "боєприпасів зі спеціальними боєголовками".

"Лукашенко використовує риторику захисту білоруських кордонів від Заходу і НАТО, намагаючись уникнути участі в російському вторгненні в Україну. Президент Білорусі також використовував подібні натяки на можливе розміщення ядерної зброї в Білорусі 17 лютого в контексті заявленої агресії заходу", - йдеться в повідомленні.

При цьому Лукашенко заявив, що Москва надасть комплекси ППО С-400 та комплекси "Іскандер". За словами президента РФ, сторони також обговорювали формування оборонного простору. У зв'язку з цим аналітики прийшли до висновку, що Лукашенко не пішов на втягування Білорусі у війну проти України, тому що в цьому випадку йому довелося б змінити риторику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні