У Польщі на тротуарі знайшли закривавлене тіло українця

0
У Польщі на тротуарі знайшли закривавлене тіло українця
В Отвоцьку 39-річний українець штрикнув ножем свого співвітчизника через те, що той не хотів віддати йому телефон. 43-річний потерпілий помер. Нападнику навіть загрожує довічне ув’язнення, пише InPoland.

Інцидент стався ще 7 грудня, але лише зараз правоохоронці розповіли про деталі цієї справи. 7 грудня близько 6:30 год до поліцейських надійшло повідомлення про чоловіка із закривавленою шиєю та без ознак життя, який лежить на тротуарі.

Патрульні негайно виїхали на вказане місце події. Бригада швидкої допомоги намагалась реанімувати чоловіка, який отримав два колото-різаних поранення в області шиї. Потім його доставили до лікарні, де він помер, не зважаючи на надану йому медичну допомогу.

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 43-річний громадянин України. Розшуком зловмисника зайнялися працівники карного розшуку Отвоцького відділення поліції. Зібрані дані, напр. аналіз моніторингу та отримані у справі докази дозволили встановити особу зловмисника протягом кількох днів. Ним виявився 39-річний українець, який деякий час перебував у Польщі.

Його затримали 12 грудня в Опольському повіті. Чоловік визнав свою провину. Як він пояснив, він не задумуючись і не вагаючись, вдарив свого знайомого ножем, оскільки той не хотів віддавати йому телефон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні