У пожежі разом з донькою заживо згорів український військовий. ФОТО

0
У пожежі разом з донькою заживо згорів український військовий. ФОТО
На Житомирщині загинув керівник добровольчого медбатальйону. Чоловік згорів у своїй оселі, коли намагався врятувати від вогню свою дочку, пише Телеграф.

Як пише видання BBC, посилаючись на повідомлення Першого добровольчого мобільного госпіталю (ПДМШ) імені Миколи Пирогова, внаслідок нещасного випадку у селі Озадівка загинув Сергій "Маестро" Грабчук. Повідомляється, що Сергій нещодавно приїхав додому з фронту, а в ніч проти неділі (18 грудня) у двоповерховому будинку, де він жив зі своєю родиною, спалахнула пожежа.

"Один із тих, хто створював ПДМШ вісім років тому. Він ось-ось мав повернутися до нас на фронт, але доля вирішила по-іншому", — йдеться у пості на сторінці госпіталю у Facebook.

У ДСНС Житомирської області кажуть, що до трагедії призвела буржуйка. А місцеве видання повідомляє, що напередодні Грабчук встановив у себе в будинку додаткову буржуйку і вивів її в камін. За словами рятувальників, під час пожежі жінка із сином встигла залишити задимлений будинок. Вони стрибнули з балкона на автомобіль. Сергій же кинувся шукати свою дочку, яку через велику кількість диму спочатку не вдалося знайти.

"Загиблих батька та доньку вже рятувальники знайшли у різних місцях вдома", — йдеться у повідомленні.

Місцеві журналісти розповідають, що родина Грабарчук жила в Озадівці протягом кількох останніх років. Жили на дідовому дворі у новому будинку. "Тут діти ходили до школи, їх знали та любили всі односельці".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні