Перед вторгненням в Україну росія переконувала США що в рф не буде ніяких проблем

0
Перед вторгненням в Україну росія переконувала США що в рф не буде ніяких проблем
Секретар Радбезу РФ Микола Патрушев перед повномасштабним вторгненням до України переконував директора американського ЦРУ Вільяма Бернса, що для Росії війна проти України не стане проблемою.

Про це пише NYT у своєму розслідуванні з посиланням на колишнього посла США Джона Саллівана і анонімних американських чиновників, інформує ТСН.

Так, на початку листопада 2021 року Бернс та Патрушев зустрілися у Москві. Тоді Сполучені Штати вже припускали, що Путін розглядає можливість повномасштабного вторгнення до України. Під час тієї зустрічі Бернс попередив Росію: якщо Путін наважиться на це - Захід відповість, а наслідки для РФ будуть серйозними.

Однак секретар російської ради безпеки Патрушев натомість заявив, що російські війська за правління Путіна настільки модернізувалися, що "тепер можуть конкурувати зі Сполученими Штатами у військовому плані".

Салліван розповів, що тоді росіяни були абсолютно переконані у своїй швидкій перемозі і заявляли: "Для нас не буде проблемою робити те, що ми хочемо".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні