Колишньому боксеру дали десять років позбавлення волі за вбивство

0
Колишньому боксеру дали десять років позбавлення волі за вбивство
Обвинуваченого у вбивстві колишнього боксера, який намагався втекти за кордон, засуджено до десяти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у середу.

"За підтримання публічного обвинувачення Печерською окружною прокуратурою міста Києва оголошено обвинувальний вирок 33-річному уродженцю м. Горлівка Донецької області за фактом вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України)", - йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури.

Встановлено, що обвинувачений колишній боксер якийсь час проживав у квартирі 42-річного потерпілого на бульварі Дружби Народів. 16 листопада 2021 року між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав останньому смертельного удару кулаком у голову.

Після вбивства зловмисник іще два дні проживав у квартирі, де було тіло потерпілого, а потім вирішив позбутися його шляхом розчленування. Залишки тіла чоловік запакував у заздалегідь заготовлені мішки, виніс на смітник, а приміщення ретельно вимив із застосуванням сильнодіючого миючого розчину. За даними слідства, підозрюваний планував іще деякий час пожити у квартирі вбитого чоловіка, повідомляючи його родичам, що постраждалий у стані алкогольного сп'яніння пішов у невідомому напрямку та не повернувся.

Ідентифікувати особистість потерпілого вдалося завдяки низці експертиз шляхом порівняння зі зразками ДНК його родичів, які на той час жили в Грузії.

Підозрюваного було затримано у Дарницькому районі столиці. Чоловік переховувався і планував виїхати за кордон. Раніше він уже був засуджений за квартирні крадіжки та розбій.

З огляду на беззастережні докази, надані стороною обвинувачення, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні