--> На заході України трагічно загинули 4 людини. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України трагічно загинули 4 людини. ФОТО

0
На заході України трагічно загинули 4 людини. ФОТО
Внаслідок пожежі в приватному житловому будинку на Закарпатті чотири людини загинули, ще п’ятеро постраждали, повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

Зазначається, що пожежа сталася вчора ввечері в селі Мідяниця у Берегівському районі. На момент її виникнення в будинку перебували троє дорослих та семеро дітей.

"Серед загиблих - дві жінки 50-ти 26-ти років, а також двоє малолітніх дітей, 2020 та 2021 років народження. Ще п’ятьох дітей віком від 6 до 10 років з різними опіковими травмами та отруєнням продуктами горіння госпіталізовано до лікувального закладу", - сказано в повідомленні.

За даними ДСНС, першим прокинувся 22-річний син власниці помешкання - на той час вогонь вже поширювався по кімнатах будинку.

"Чоловік негайно кинувся шукати дітей та виносити їх із палаючого помешкання. Йому вдалося врятувати свою молодшу сестру та чотирьох племінників. Щоправда діти вже встигли надихатися продуктами горіння та отримали різні опікові травми", - сказано в повідомленні.

До охопленого вогнем будинку прибігли сусіди, які викликали медиків та рятувальників. Дітей каретами екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до Іршавської міської лікарні. На момент прибуття вогнеборців житловий будинок був повністю охоплений полум’ям.

"Площа пожежі складала 35 кв. м. О 22:08 займання вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 23:50. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла жінок та двох малолітніх діток", - розповіли у відомстві.

Причини займання встановлюються, житловий будинок знищено вогнем. Ведеться слідство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні