Що робитимуть зі священниками московського патріархату які працюють на росію

0
Що робитимуть зі священниками московського патріархату які працюють на росію
Проти діячів УПЦ (МП), яких викрито або буде викрито в роботі на Росію, вживатимуться відповідні заходи.

Про це секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов повідомив виданню Голос Америки, пише LB.ua.

Він додав, що на цей процес ніяк не впливатиме статус цих осіб.

Данілов зауважив, що влада України "не бореться з церквою як з релігійним інститутом", а ухвалює рішення проти "осіб, які безпосередньо беруть участь у цьому процесі".

"І якщо СБУ, яка веде ці процеси, вважає, що та чи інша людина небезпечна для нашої країни, то ми приймаємо відповідні рішення, і нам байдуже – чи людина в рясі, або в Brioni, чи в якомусь іншому одязі", – зазначив Данілов.

За його словами, під слідство потрапить "будь-хто, хто підтримує РФ, хто їй допомагає і шкодить нашій нацбезпеці". СБУ має докази того, що ті чи інші люди співпрацюють з ворогом або мають до цього стосунок.

"На жаль, ми 30 років не звертали уваги на цю проблему і дозволяли поводитися у нашій країні певним елементам так, як вони поводилися. Але вони мали свого часу, особливо після 24 лютого, прийняти сторону нашої країни, відмовитися повністю від того всього російського, якщо воно там було, поставити крапку у цьому питанні. На жаль, не всі це зробили. І ті, хто цього не зробив або не зробить, матимуть наслідки безпосередньо для себе", – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні