Рф перекидає війська все ближче до українського міста

0
Рф перекидає війська все ближче до українського міста
На півдні України російські окупанти продовжують тероризувати місцевих мешканців. Росіяни готуються до можливого контрнаступу ЗСУ та зосереджують свої війська в Мелітополі, який бояться втратити найбільше, пише 24канал.

Про це радник Офісу Президента заявив під час стріму на ютуб-каналі "Фейгін LIVE". За його словами, росіяни продовжують обстрілювати житлові квартали, які, як вони вважають є російською територією. Водночас ЗСУ зосереджують вогонь по скупченню техніки та живої сили окупантів.

На Херсонському напрямку працює, як російська, так і українська артилерія. В Херсоні, на жаль, є загиблі місцеві мешканці внаслідок російських обстрілів.

На Запорізькому напрямку росіяни частково переміщають війська з-під Токмака, який розташований ближче до лінії фронту. На думку Олексія Арестовича, це пов'язано з тим, що російське командування розглядає оборону Мелітополя, як ключову.

Радник Офісу Президента впевнений, що росіяни дуже переймаються за оборону окупованого півдня України, а тому зосереджують свої сили, щоб обороняти захоплені території та вихід до Криму.

«Тому в Криму копають окопи на всіх пляжах, які тільки можна уявити вздовж і впоперек, а Мелітополь з усіх сил укріплюється, бо він є точкою зв'язаності, гравітації, і, зрозуміло, якщо ми його обійдемо, все одно оборона півдня не звалиться, а якщо його не буде, то звалиться все», – заявив Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні