Українець, який хотів обміняти валюту, втратив мільйон гривень: що сталося

0
Українець, який хотів обміняти валюту, втратив мільйон гривень: що сталося
У Києві чоловік хотів обміняти валюту та втратив майже мільйон гривень. Шахраї, щоб обманути потерпілого, навіть змінювали зовнішність, повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, чоловік хотів обміняти 900 тисяч гривень на 25 700 доларів, проте він став жертвою шахраїв. Ділки представилися працівниками місцевої аптеки та задля афери навіть змінили зовнішність - одягли перуку, медичний халат і маску.

Про обмін коштів чоловік домовився із шахраями біля однієї з офісних будівель. Ті спочатку дали йому справжні гроші, проте потім непомітно підмінили їх, пробравшись до салону автомобіля, який належить потерпілому.

"Скориставшись слушним моментом, аферист непомітно замінив справжні американські долари на фальшиві. Після цього зловмисник разом із коштами увійшов до будівлі, начебто щоб перерахувати кошти за допомогою рахункового пристрою, а насправді покинув приміщення через запасний вихід", - йдеться в повідомленні.

Двох шахраїв затримали. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні