Душив і бив сокирою по голові: чоловік через ревнощі вбив співмешканця колишньої

0
Душив і бив сокирою по голові: чоловік через ревнощі вбив  співмешканця колишньої
У Білій церкві Київської області 38-річний чоловік завдав ударів сокирою по голові співмешканцю своєї колишньої дружини. Після цього він сам викликав поліцію та дочекався їхнього приїзду.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Згідно з наданими даними, чоловіки зустрілися біля поштового відділення у місті. Через тривалу неприязнь, що супроводжувалася ревнощами, 38-річний зловмисник взяв зі свого легкового авто сокиру і завдав нею кілька ударів по голові потерпілого.

"Далі підозрюваний повалив свою жертву в салон автомобіля, бив кулаками і душив, доки не переконався, що 36-річний опонент не подає ознак життя", — йдеться у повідомленні.

Зловмиснику повідомили підозру в частині 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні