У путіна істерика: що сталося

0
У путіна істерика: що сталося
Президент Російської Федерації Володимир Путін збільшив число заяв, спрямованих на відмову Заходу від допомоги Україні. Дана активність пов'язана із заявами США про передачу українській армії ЗРК Patriot, пише УНІАН.

За даними аналітиків Інституту вивчення війни, глава Кремля став істерично звинувачувати Вашингтон в "затягуванні" війни. При цьому Путін намагається переконати, що системи ПРО в Україні "не будуть виконувати" оборонні цілі.

Крім того, експерти нагадали, що в Кремлі брехали й намагалися представити допомогу Заходу Україні як ескалацію. У свою чергу аналітики відзначили, що системи Patriot допоможуть посилити здатність України захищати об'єкти критичної інфраструктури від російських ракет.

"Patriot також завадить спробам Путіна примусити Україну до переговорів на його умовах", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні