Як провітрювати квартиру, щоб не виходило тепло

0
Як провітрювати квартиру, щоб не виходило тепло
Провітрювання квартири або будь-яких інших приміщень - одна з найважливіших складових здоров'я, адже ми багато часу проводимо саме в приміщеннях. Однак провітрювати квартиру варто з розумом, а як провітрювати квартиру взимку - взагалі окрема розмова, пише УНІАН.

Для початку давайте розберемося з тим, як часто потрібно провітрювати кімнату. Відповідь на це питання проста - кожен день! Оновлювати повітря в приміщенні необхідно мінімум два рази на день, а по можливості - набагато частіше. Особливо це актуально, якщо в квартирі знаходиться багато людей або є хворий.

Зазвичай з тим, як провітрювати кімнату влітку, ні у кого не виникає питань. У більшості людей в теплу пору року вікна відкриті цілодобово - отже, нестачі в свіжому повітрі немає. Однак, як провітрювати квартиру взимку - знає далеко не кожен.

Як правильно провітрювати квартиру взимку - корисні поради
Проблема в тому, що багато хто боїться відкривати вікна взимку, боючись остудити натоплену квартиру і "обігріти вулицю". Як правильно провітрювати квартиру взимку?

Провітрюйте квартиру, відкривши вікна навстіж відразу в декількох кімнатах.

Час провітрювання в холодну пору року 10-15 хвилин за раз. За цей час повітря встигне змінитися на свіже, а меблі та інші предмети не охолонуть.

Не варто використовувати для провітрювання кватирки або систему відкидних вікон. У такому режимі повітря змінюється повільно. Ефекту ви не відчуєте, а квартира охолоне.

При сильному морозі на вулиці скоротіть час провітрювання до 5 хвилин.

Не закривайте радіатори опалення меблями і не накривайте одягом.

Провітрювати квартиру потрібно мінімум два рази на день, а як часто потрібно провітрювати квартиру взимку? Так само. Провітрюйте квартиру вранці після сну і ввечері перед сном.

Тепер ви знаєте, як провітрювати кімнату, щоб не захворіти від протягів. Дотримуйтесь цих кількох простих правил, щоб повітря у вашій квартирі залишалося чистим і свіжим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні