В «Укренерго» повідомили позитивні новини: що відомо

0
В «Укренерго» повідомили позитивні новини: що відомо
Станом на ранок п’ятниці 23 грудня дефіцит потужності в енергосистемі України дещо зменшився, однак все ще залишається суттєвим. Про це повідомляє прес-служба «Укренерго».

Зараз працюють усі види генерації. Також вийшов на номінальну потужність енергоблок, який 22 грудня був підключений до енергосистеми.

«Водночас зберігаються певні обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж російськими атаками. У зв’язку з чим до всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень», — йдеться у повідомленні.

При цьому на сході внаслідок російських обстрілів у прифронтових районах є нові пошкодження в електромережах. Аварійно-відновлювальні роботи будуть розпочаті відразу після дозволу військових, зазначили в компанії.

«Ремонти на об’єктах енергетичної інфраструктури тривають цілодобово, але отримані пошкодження складні та масштабні, тому їхнє відновлення вимагає значного часу», — наголосили в «Укренерго».

В Укренерго запевнили, що генерація та оператори систем розподілу роблять все можливе для покращення ситуації з електропостачанням в країні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні