Собака врятував бабусю, яка лежала в очереті біля річки. ВІДЕО

0
Собака врятував бабусю, яка лежала в очереті біля річки. ВІДЕО
На Київщині бабуся пішла у ліс по хмиз і заблукала – її відшукав поліцейський пес, який врятував літню жінку, адже вона вже лежала замерзла та знесилена, повідомляє поліція Київської області.

Так, днями до поліції надійшло повідомлення від родичів про зникнення літньої жінки в Обухівському районі – вона ще вдень пішла до лісу по хмиз, залишивши мобільний телефон удома, і не повернулася до вечора.

Спочатку рідні намагалися відшукати бабусю самотужки, а потім звернулися до правоохоронців.

"Співробітник Кінологічного центру поліції Київщини Артем та його чотирилапий напарник - німецька вівчарка Хуч прибули на місце події. Спочатку пес не міг зорієнтуватися, адже сліди вже були затоптані. Тому кінолог почав рухатися від будинку по спіралі, поступово розширюючи радіус, аж доки не знайшов залишений бабусею хмиз", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після цього службовий собака упевнено узяв слід та привів свого провідника до знесиленої, але живої жінки. Лікарі, які оглянули знайдену, запевнили, що її здоров‘ю нічого не загрожує.

Як виявилося, захопившись пошуком хмизу, бабуся заблукала, а спробувавши відшукати дорогу додому, навпаки, відійшла від оселі на кілька кілометрів. Так, проблукавши кілька годин у лісі, упала в очереті біля річки замерзла та знесилена. Їй би загрожувала смерть, якби не розумний чотирилапий охоронець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні