--> Ворожіння на Святвечір перед Різдвом: як дізнатися свою долю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ворожіння на Святвечір перед Різдвом: як дізнатися свою долю

0
Ворожіння на Святвечір перед Різдвом: як дізнатися свою долю
Ніч перед Різдвом Христовим вважається особливим і дуже незвичним часом. Ніч сповнена якоїсь таємниці, очікування, містицизму. У різдвяну ніч, на Святвечір серед дівчат заведено ворожити.

"Апостроф" публікує основні правила та способи дізнатися свою долю.

Неважливо, вірите ви чи ні в те, що можна дізнатися про своє майбутнє, спробувати можна хоча б заради розваги.

Ворожіння, описані нижче, доволі прості та нешкідливі.

Вважається, що в цей день відкриваються енергопотоки, здатні вказати на майбутнє. Ритуали, проведені в цей вечір з давніх-давен вважаються найдостовірнішими.

Правила ворожінь
Заборонено перехрещувати руки та ноги.

Не можна тримати при собі символи віри.

Заборонено галасувати під час ворожіння.

Зніміть всі замкнені кола - кільця, браслети, пояси, прикраси для волосся.

Як дізнатися свою долю
Ворожіння на книзі
Ворожіння підходить, звичайно, не тільки у передріздвяний час, а й у будь-який день року. Вказуєте номер сторінки і рядок зверху чи знизу. Відкриваєте книгу і читаєте передбачення.

Ворожіння на рушнику
Потрібно вивісити на ніч білий рушник за вікно і сказати: "Наречений мій довгоочікуваний, ряжений, приходь цієї ночі до мене вмиватися і витиратися". Якщо рушник вранці буде мокрим, то це каже, що цьогоріч дівчина стане нареченою, а сухий – рік "у дівках ходити".

Ворожіння по рукавиці
Треба взяти рукавичку і вийти надвір. Потім підкиньте її і дивіться, як вала. Якщо великий палець буде зверху, то вже цього року зустрінете нареченого, якщо ж унизу - знайомства не буде.

Ворожіння на ім'я нареченого
У Святвечір потрібно вийти на вулицю та запитати ім'я першої зустрічного чоловіка. Саме так зватимуть судженого.

Ворожіння на свічці
Потрібно переодягнутися у все чисте, вмитися, поставити нову білу свічку на дерев'яну підставку. Треба при цьому думати про своє бажання чи питання. Запаліть свічку і дивіться на полум'я - якщо рівне, то життя буде спокійним, а нерівне полум'я - буде вдалим, але з пригодами. Жовтий колір – велика радість, червоно-жовтий – прибуток. Якщо ж свічка коптить - до неприємних звісток.

Варто зауважити, що в Україні Православна церква України та Українська греко-католицька церква святкують Різдво 7 січня, за так званим старим стилем. Проте цьогоріч ПЦУ дозволила проводити богослужіння з нагоди Різдва 25 грудня та відповідно святкувати усім охочим в цей день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні