Вісім хвороб, якими можна заразитися через поцілунки

0
 Вісім хвороб, якими можна заразитися через поцілунки
Найнеприємніші хвороби, що передаються через поцілунки, назвали медики, пише medicalanswers.

Застуда
Першою хворобою є всім відома застуда. Вірус звичайної застуди може передаватися через слину заражених. Також поцілунки способи стати причиною передачі риновірусу, що міститься у виділеннях із горла. І якщо ваш партнер захворів, то утримайтеся від поцілунків, якщо не хочете лягти поряд з ним в одну постіль і пити бульйони.

Грип
Всім відомо, що це хвороба. Навіть антибіотики не здатні впливати на цей вірус, і якщо ви захворіли на грип, то залишайтеся в ліжку щонайменше тиждень. І не цілуйте близьких людей, оскільки грип розповсюджується через рідини тіла. Навіть кашляти у присутності інших людей не рекомендується.

Менінгіт
Небезпечне для життя захворювання, що викликає запалення мозку та мембран хребта. Бактерії, що відповідають за цю хворобу, можуть передаватися за допомогою прямого контакту людини з людиною, тому французьких поцілунків краще уникати.

Краснуха
Це захворювання дуже швидко поширюється через поцілунки. Причиною інфікування вірусом краснухи може стати слина, слизові оболонки, а також краплі з носа і горла.

Мононуклеоз
Його взагалі називають хворобою поцілунків через високу заразність. Вірус, що викликає мононуклеоз, поширюється через рідини тіла, включаючи слину. На жаль, жодних вакцин для запобігання передачі вірусу не існує. Тому хворих не слід цілувати, як приймати їжу або пити з ними з одного посуду.

Свинка
Це запалення слинних залоз, а вірус, що викликає її, поширюється досить швидко. Тому хворого на свинку в жодному разі не слід цілувати.

Поліомієліт
Вірус поліомієліту може поширюватися через загальну їжу та воду. А це означає, що якщо вірус присутній у слині, носовому слизу та мокротинні, то ймовірність його поширення через поцілунок досить велика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні