--> Дві причини, чому путін почав активно з'являтися перед росіянами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві причини, чому путін почав активно з'являтися перед росіянами

0
Дві причини, чому путін почав активно з'являтися перед росіянами
Володимир Путін почав частіше з'являтися перед публікою, що підтверджує, що він став більше піклуватися про свій авторитет серед росіян. Про це повідомили в Інституті вивчення війни (ISW), передає Варта1.

Вчора, 23 грудня Путін прибув з візитом в Конструкторське бюро приладобудування в Тульській області. У той же день він повинен був відвідати машинобудівний завод «Уралвагонзавод» в Нижньому Тагілі, але в останній момент поїздку скасували.

В ISW вважають, що публічні появи Путіна — це частина інформаційної кампанії, яка повинна показати президента РФ лідером воєнного часу. У Кремлі також хочуть відновити його авторитет серед внутрішньої аудиторії, адже в лютому Росія вступить у другий рік війни.

«Путін постійно покладався на особисті виступи протягом усього свого правління, що допомогло йому створити образ всевидючого і всюдисущого правителя», — повідомили експерти.

В ISW також назвали другу причину публічних появ кремлівського диктатора. Це створення позитивного образу в суспільстві перед виборами в 2024 році. Президент прагне підготувати умови в інформаційному просторі для свого переобрання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні