До двох міст України їде велика колона техніки

0
До двох міст України їде велика колона техніки
Російські окупанти підсилюються на Бердянському та Мелітопольському напрямках. Очевидці повідомляють про пересування великої колони важкої техніки.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, велика кількість військової техники зайшла з боку Росії та рушила через Мангуш (Маріупольский район) в напрямках Бердянська та Мелітополя. Колони доформовувались частково з місця базування в селі Агробаза.

За даними Андрющенка, частину військової техніки та особового складу перекинули на Мангуш та включили в склад колон, сформованих в Маріуполі та Агробазі. Ще частину військової техніки та окупантів на вантажівках з причеплиними пушками малого калібру перемістили з Урзуфа дорогою понад морем в бік Бердянська.

Андрющенко додав, що Росія стягнула на ці напрямки додаткові підрозділи. Новоприбулих окупантів розселили в районі так званих "Кам’янських дач" під прикриттям великої кількості цивільних громадян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні