Що подивитися на Різдво: п'ять фільмів для святкової атмосфери

0
Що подивитися на Різдво: п'ять фільмів для святкової атмосфери
Зимові вечори — це найкращий час переглянути фільми, які подарують кожному відчуття тепла та затишку. Подаруйте собі новорічно-різдвяний настрій з нашою підбіркою атмосферних фільмів.

Пропонуємо вашій увазі добірку новорічних фільмів, які принесуть позитив, гарний настрій та казкову атмосферу свят всій сім'ї.

"Хлопчик на ім'я Різдво" (2021)
Неймовірно атмосферний різдвяний фільм, який не залишає нікого байдужим. Це сімейна захоплива історія у жанрі фентезі про маленького юнака Ніколаса, який прямує до магічної країни ельфів, щоб знайти свого батька.

Цей британський різдвяний фантастичний фільм режисера Гіла Кенана за сценарієм Ола Паркера та Кенана, заснований на однойменній книзі Метта Хейга 2015 року.



"Пара на свята" (2020)
Американська романтична комедія 2020 року, знята режисером Джоном Вайтселлом за сценарієм Тіффані Полсен. У головних ролях знялись Емма Робертс, Люк Брейсі та Крістін Ченовет.

Ця історія зачепить почуття кожного, хто опинився без пари у свята. Головні герої втомились проводити святкові дні з родиною на самоті, тож вирішили допомогти один одному. Ця романтична комедія обов'язково подарує новорічний настрій.



"Аромат кохання" (2021)
Зустрівши ідеального хлопця у додатку для знайомств, письменниця з Лос-Анджелеса летить через всю країну, щоб здивувати його на Різдво, але дізнається, що її обдурили. Вона стала жертвою обману, коли людина для спілкування з іншими людьми створює в соцмережах зовсім новий образ, якому не відповідає.



"Грінч" (2018)
Комедійний мультик для всієї родини про буркуна-інтроверта Грінча, який терпіти не може всю передноворічну метушню. На думку Грінча спадає геніальна ідея — вкрасти Новий Рік. Але чи вдасться йому це?



"Різдвяні хроніки" (2018)
Маленькі головні герої напередодні Різдва хочуть зняти на відео появу Санти. Але вони не мали уяви, чим може обернутись їхня ідея. Тепер вони разом із Сантою повинні врятувати свято. Фільм має дві частини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні