--> На Волині попрощалися із загиблим на війні Героєм. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині попрощалися із загиблим на війні Героєм. ФОТО

0
На Волині попрощалися із загиблим на війні Героєм. ФОТО
На Волині віддали шану загиблому Герою України Сергію Гейку.

Про це повідомляє Ковельська міска рада.

В останню путь провели 55-річного Захисника Сергія Гейка, старшого водія-механіка відділення зберігання ракет обслуги, зберігання та транспортування технічної батареї.Будучи справжнім громадянином своєї держави, ще у 2019 році він підписав контракт і пішов на фронт. Отримав бойовий досвід та з початку повномасштабного вторгнення не міг бути ніде інше, лиш зі своїми побратимами.

Воїн віддав життя за Батьківщину 22 грудня. Після масштабного обстрілу, його серце не витримало жорстокості війни.

«Родина втратила люблячого дідуся, тата, чоловіка. Громада втратила справжнього патріота. Ми будемо пам'ятати наших Героїв завжди, адже ця війна випалює їх імена в наших серцях. Глибока шана співчуття родині», - звернувся до присутніх під час панахиди міський голова Ігор Чайка.

Це була людина, яка завжди підтримувала інших. Так кажуть про Сергія рідні, друзі, всі, хто його знав. Був добрим господарем, мав золоті руки, чуйне серце, ніколи не відмовляв у допомозі.

Друг загиблого героя Василь Оксентюк пригадав, що будучи на фронті, Сергій завжди турбувався, як тут всі живуть без світла.

«Він там перебував під обстрілами, а хвилювався за нас. Жодні слова не передадуть того горя, відчаю, болю, які відчувають всі, хто його знав. Розум відмовляється усвідомлювати, що Сергія вже немає серед нас. Вічна слава Герою», - зазначив Василь.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні