Росіяни готують нові удари по Україні

0
Росіяни готують нові удари по Україні
Росіяни маневрують у Чорному морі, один з чотирьох ракетоносіїв зайшов у пункт базування.

Про це повідомила керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, пише УНІАН.

"Очевидно, що вони (російські окупанти. - ред.) до чогось готуються. Але зараз вони маневрують, і вже один з ракетоносіїв зайшов у пункт базування. Наразі в морі – один надводний, два підводні ракетоносії, що в загальній кількості становить 16 ракет типу "Калібр" у готовності до використання", - пояснила вона.

Гуменюк зазначила, що загроза ракетного удару зберігається, тому що для ворога повернути на чергування ракетоносій – це справа декількох годин.

"Це дві-три години часу. І пам’ятаємо про те, що у них є таке тяжіння до повторення більш-менш значущих для них операцій. Тому, якщо згадати про 5 грудня, як вони готувалися до масованого ракетного удару, коли виводили і ракетоносії в море, піднімали стратегічну і тактичну авіацію, в принципі, все дуже схоже", - додала вона.

За словами Гуменюк, українцям потрібно усвідомлювати, що такий удар можливий.

"Але не слід чекати тільки масованого ракетного удару, пам’ятаємо про те, що вони цілком здатні нанести і точкові удари", - підсумувала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні