На шкільному подвір'ї жорстоко вбили дитину

0
На шкільному подвір'ї жорстоко вбили дитину
У Хмельницькій області суд визнав винним 29-річного чоловіка в умисному нанесенні легких та тяжких тілесних ушкоджень, а також крадіжці, вчиненій повторно. Його засуджено до шести років позбавлення волі, повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Інцидент трапився на стадіоні однієї із місцевих шкіл.

"Неодноразово судимий чоловік, перебувавши напідпитку, розпочав словесний конфлікт з учнем цієї школи. Щоб довести 16-річному юнаку свою позицію, вдарив його в обличчя ногою. Від удару хлопець впав на бетонний майданчик і знепритомнів. Однак кривдник на цьому не зупинився. Він продовжив бити дитину ногами по тулубу та грудній клітці, чим спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілому намагався допомогти перехожий, але й того рецидивіст побив, спричинивши легкі тілесні ушкодження", — йдеться у повідомлені.

Під час розслідування встановлено, що зловмисник 2019 року вчинив крадіжку ноутбука та мобільного телефону з квартири своєї знайомої. Його засуджено до шести років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні