Біля вокзалу знайшли тіло чоловіка. ФОТО

0
Біля вокзалу знайшли тіло чоловіка. ФОТО
26 грудня зранку до відділення №2 (м. Пирятин) Лубенського райвідділу поліції надійшло повідомлення від громадян, що неподалік залізничного вокзалу виявлено тіло чоловіка без ознак життя, повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує обставини та причини смерті людини.

Чоловіка без ознак життя перехожі виявили в місті Пирятин, неподалік приміщення залізничного вокзалу. Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився місцевий мешканець, 1978 року народження.

За попередньою інформацією слідства, під час візуального огляду тіла слідів насильницької смерті не виявлено. Одна із версій, що місцевий мешканець міг померти унаслідок переохолодження. Наразі його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

“За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовує слідство.”, – написали у поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні