Троє чоловіків провалилися під кригу: є загиблий

0
Троє чоловіків провалилися під кригу: є загиблий
27-річний львів'янин втопився, провалившись під кригу невеличкого озера на розі вулиць Стрийська та Наукова у Львові. Ще двом його приятелям вдалося врятуватися і вибратися живими. Інцидент стався пізно ввечері понеділка, 26 грудня, коли компанія чоловіків намагалася пройти до ресторану «Реберня», розташованому на березі озера.

Нещасний випадок трапився близько 22:30. Як розповіли у прес-службі ДСНС, до них надійшов виклик, про те, що в озері тоне чоловік. Однак, коли рятувальники приїхали на виклик, було уже пізно.

Тоді на місце викликали ще й водолазів. Львів'янина шукали майже дві години, близько 01:00 водолази витягли його тіло з озера. Загиблим виявився 27-річний мешканець Львова.

Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області опублікувала відео, як вони готуються до пошуку тіла львів'янина.

Один з міцевих телеграм-каналів оприлюднив відео з місця події, де один із врятованих чоловіків розповів подробиці нещасного випадку. За його словами, вони намагалися через озеро пройти до ресторану. Провалилися під лід усі троє, двом вдалося вибратися, а третьому – ні. Ймовірно чоловіки були п'яні, адже думали, що йдуть по асфальту.

«Ми йшли в Реберню, я навіть не знав, що то лід є, я думав, що то асфальт. Ми двоє провалилися повністю, майже по шию, третій – Павло, провалився десь по пояс, я так бачив», – розповів один із потерпілих.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановлюють обставини нещасного випадку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні