Путін закрився в бункері і скасував усі заплановані заходи

0
Путін закрився в бункері і скасував усі заплановані заходи
"Можем объяснить" повідомляє, що президент Росії Володимир Путін продовжує скасовувати заходи за своєю участю. Останньою традиційною подією залишилося лише новорічне звернення до народу. "Носій цінностей небуття" повністю закрився від людей", - коментує видання.

Про скасування новорічного звернення до народу поки не повідомлялося, але сам Путін уже пожартував, що подивиться виступ президента, зазначає "Можем объяснить". За даними видання, це звернення досі не записане та не передане на федеральні канали для трансляції у новорічну ніч.

Які заходи Путін уже скасував?
Агресор мав відвідати Нижній Тагіл, де розташований "Уралвагонзавод", що випускає, серед іншого, військову техніку. Через це співробітникам підприємства навіть заборонили пересуватися між цехами, а в Нижньому Тагілі скасували відкриття ялинки та закрили небо. Але в останній момент поїздку Путіна скасували.

Тристороння зустріч Путіна, Алієва та Пашиняна мала відбутися на саміті СНД у Санкт-Петербурзі, який відбувається у ці дні. Лідери трьох країн бачилися ще наприкінці жовтня у Сочі, але тепер зустрічі не буде, підтвердив Дмитро Пєсков.

"Оптимистичного сказати нічого, а продовжувати брехати — може призвести до остаточного розчарування аудиторії", — так пояснює постійні скасування президентських заходів російський політолог Аббас Галлямов.

Путін скасовує участь у заходах, навіть традиційних
Перед Новим роком Путін традиційно зустрічався із великими підприємцями. "Зазвичай, на таких заходах він хвалив стан російської економіки. Але цього року хвалити, мабуть, нема чого. Зустріч скасували — щоправда, сам Путін заявив, що це сталося через епідеміологічну ситуацію", — стверджують журналісти.

Традиційно перед святами Путін проводив передноворічну зустріч із членами уряду, на якій підбивали підсумки року та обговорювали плани на наступний рік. Ці заходи анонсувала прес-служба Кремля. Наближається Новий рік, а анонсів так і нема.

Головними подіями кінця року завжди вважалися послання до Федеральних зборів, прес-конференція та "пряма лінія". Але цього року не відбудеться жодна з них. За даними Інституту вивчення війни, це рішення свідчить про невпевненість Путіна у своїй здатності "виправдати ціну війни".

Перед Новим роком Путін виходив на лід у центрі Москви у компанії свого ближнього кола: Сергія Шойгу, Володимира Потаніна, Романа Ротенберг.а Але 2022-й став винятком. Пєсков заявив, що Путін не планує цього року грати у хокей на Червоній площі напередодні Нового року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні