Три знаки Зодіаку, яким краще не давати гроші у борг

0
Три знаки Зодіаку, яким краще не давати гроші у борг
У деяких знаків Зодіаку є природжена "фінансова жилка" у той час як інші люди зовсім не вміють розпоряджатися коштами і їм краще не давати гроші у борг.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен
Представники цього знаку Зодіаку живуть за девізом "Бери від життя все!" і часто, не роздумуючи, витрачають усі кошти на кредитці навіть, якщо знають, що не зможуть своєчасно погасити борг.

Водолій
Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, позичають гроші "з запасом", а от повернути їх у такому ж обсязі не виходить. Їм важко усвідомити, скільки вони витрачають насправді, також вони не вміють розпоряджатися фінансами, тому регулярно і щоразу щиро дивуються, коли на картці не вистачає грошей.

Риби
У фінансовій сфері Риби керуються інтуїцією і внутрішніми відчуттями, а не тверезим розумом, саме тому розмір їх прибутків і витрат часто не збігається, що змушує їх знову і знову позичати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні