Випадки, через які можна не приходити за повісткою у військкомат

0
Випадки, через які можна не приходити за повісткою у військкомат
В Україні продовжили дію воєнного стану та загальної мобілізації до лютого 2023 року. Це означає, що чоловіки призовного віку (від 18 до 60 років) продовжуватимуть отримувати повістки на військову службу. Проте існує кілька випадків, у яких чоловік може не приходити до військкомату після отримання повістки, пише Телеграф.

Список причин, через які чоловік може не з’явитися до ТЦК після вручення йому повістки, дещо змінився. Згідно з новими правилами, їх кількість скоротилася до трьох. Про це повідомляє Урядовий портал.

Поважні причини, через які військовозобов’язаний може не з’явитися у військкомат:

Хвороба, яка дозволяє самостійно рухатися;

Необхідність догляду за хворою дружиною, дитиною, а також батьками своїми або дружини, які проживають разом з військовозобов’язаним або резервістом, у разі неможливості догляду за хворим іншим близьким родичем;

Здійснення щодо військовозобов’язаного чи резервіста кримінального провадження, а також застосування до нього адміністративного стягнення або кримінального покарання, що унеможливлює його прибуття у військкомат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні