Зеленський вимагає розпочати переговори про вступ України до Євросоюзу

1
Зеленський вимагає розпочати переговори про вступ України до Євросоюзу
Членство в Європейському союзі "зцементує" весь вільний світ, вважає президент Зеленський

Вступ України до ЄС підтримали не тільки українці, а й багато країн європейського континенту. Президент України Володимир Зеленський вважає за необхідне почати переговори про приєднання.

Україна вже довела, що тільки з нею Європа буде сильною, вважає президент. Тільки з нашою країною Євросоюз і весь світ зможуть об'єднатися заради боротьби за свободу.

Україна зцементує Євросоюз і весь вільний світ боротьбою за свободу і мир. Це - головне наше досягнення у зовнішній політиці за рік, що минає.
Свій статус кандидата на членство в Євросоюзі країна заслужила вже давно, підкреслив Зеленський під час виступу у Верховній Раді.

Тепер настав час почати переговори про приєднання.

На думку віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної, вступ України до ЄС жодним чином не залежить від завершення війни. Ситуація на фронті жодним чином не вплине на членство, вважає вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вимагає ?!!!! а шлапаком по трибуні ще не тарабанить ? краще б зосередився на забезпеченні прав людини в УРКАїні, зокрема справедливого та неупередженого судочинства
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні