Масована атака по Україні 29 грудня була остання, або передостання, — експерт

0
Масована атака по Україні 29 грудня була остання, або передостання, — експерт
Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що масована ракетна атака по Україні 29 грудня була або остання, або передостання, пише ТСН.

Аналітик зазначив, що після ударів по аеродромі Енгельс, загроза ракетних ударів була невисокою, проте Росія вирішила показати, що може "привітати" українців з Новим роком та ще здатна завдавати масованих ракетних атак.

“Але з огляду на ту кількість ракет високоточних, які вони по нас запустили, та кількість, яка у них залишилася, вона вже критично маленька. І хочеться вірити, що це якщо не остання, то передостання така масована атака. Далі їм просто нічим буде атакувати”, — сказав військовий експерт.

Проте Олексій Гетьман вважає, що Росія все ще може тероризувати Україну ракетами С-300, "Точка У" та іранськими дронами.

" У них залишилося менше сотні ракет “Іскандер”, які не можуть стріляти по всій Україні. У них дальність знову ж таки, дивлячись як запускати, — приблизно 500 кілометрів. І вони навіть із якихось складів музею, напевно, витягли ракету “Луна-М”, яка розроблялася десь у 50-ті роки минулого століття і давно була знята з озброєння. Це щодо ракет. Тому багато ще таких ракетних ударів навряд чи вони просто зможуть зробити — ну, ще два. Просто більше немає ракет”, — вважає Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні