Кому зі знаків Зодіаку нашкодить ретроградний Меркурій

0
Кому зі знаків Зодіаку нашкодить ретроградний Меркурій
Несприятливий період триватиме декілька тижнів і в цей час потрібно бути дуже обережними

Грудень підходить до кінця і всі, затамувавши подих, очікують на Новий 2023-ій рік. Кожен із нас хоча б трошки, але вірить у новорічне диво, тому й очікує, що наступного року все налагодиться і нас чекатимуть лише хороші новини, пише Телеграф.

Проте 2022-ий ще не завершився і наостанок підготував нам ще один неприємний сюрприз — буквально в останні дні року (29 грудня) починається період ретроградного Меркурія. І нічого хорошого про наступні три тижні астрологи сказати не можуть. Більш того, деяким знакам Зодіаку пощастить іще менше, ніж іншим, повідомляє УНІАН.

В особливій небезпеці, за словами астрологів, опинилися Діви, Терези та Водолії.

Діва
Дівам варто скоріше завершити усі свої важливі справи, щоб 29 грудня і протягом трьох тижнів з цієї дати не довелося нічого оформляти, підписувати чи купувати. Усі важливі справи, які доведеться робити під час ретро-меркурія, супроводжуватимуться якимись неприємностями — дрібними або ж досить серйозними.

Терези
У Терезів в цей період постійно виникатиме потреба щось перероблювати. Це стосуватиметься насамперед документів — чи то неправильно заповнені бланки, чи помилка у важливих паперах, чи просто неправильно вказана цифра у номері рахунку… Варіантів — безліч. Тому астрологи радять представникам цього знака відкласти вирішення важливих справ на інший час і бути дуже обережними, якщо щось таке доведеться вирішувати терміново.

Водолій
На Водоліїв чекають неприємні звістки від родичів. Це можуть бути як дрібні побутові конфлікти, так і серйозні негаразди у когось із рідних. Зірки кажуть, що погані новини для представників цього знака найбільш імовірні в період з 9 по 19 січня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні