Потап розповів, чим зараз допомагає українцям

0
Потап розповів, чим зараз допомагає українцям
Український репер, шоумен та продюсер Потап розповів, як допомагає українцям, використовуючи сучасні технології, пише ТСН.

На початку повномасштабної війни РФ проти України Олексій Потапенко створив онлайн платформу Helpua.io, до якої долучив відомих людей, наприклад, Фабіо Ламборгіні, онука того самого легендарного італійського бізнесмена Феруччо Ламборгіні.

Ця платформа – це NFT-маркетплейс, на якому можна придбати лоти, пов'язані з Україною, створені графічними дизайнерами з різних куточків світу. Як зазначив Потап, мета його проєкту – залучити максимум грошей та гуманітарних ресурсів для допомоги людям, що постраждали від війни, продаючи NFT-лоти. Весь отриманий прибуток йде на допомогу українцям, що залишились без домівок, теплих речей, продуктів.

"Щодня ми отримуємо сотні історій на пошту help@helpua.io та робимо усе можливе, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Ми не концентруємось на одному регіоні чи одній сім'ї, а надаємо допомогу, якої вони потребують, якомога більшій кількості українців. Відправляємо десятки продуктових наборів, закуповуємо теплі побутові речі — одяг, ковдри, матраци та відправляємо їх у "гарячі точки", - розповів Потап.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні