Ракетний обстріл Києва: є загиблий і п'ятеро постраждалих

0
Ракетний обстріл Києва: є загиблий і п'ятеро постраждалих
У Києві внаслідок російського ракетного удару є загиблі.

За попередньою інформацією, в Солом'янському районі одна людина загинула. Ще кілька постраждали, повідомив міський голова Віталій Кличко.

"У Солом'янському районі медики зараз госпіталізують трьох постраждалих жінок. Рятувальники працюють на місцях вибухів", – зазначив Кличко.

Оновлено на 14:43

У Київській МВА повідомили, що в результаті ракетної атаки у Соломянському районі пошкоджено приватний будинок.

"У Печерському районі, поблизу станції метро "Палац України" – потрапляння в готель. Також руйнування в Голосіївському районі. Інформація щодо жертв уточнюється", – йдеться у повідомленні.

Оновлено на 14:48

За словами Віталія Кличка, ще двох чоловіків медики госпіталізують з місця вибуху в Солом'янському районі столиці.

"Російський новий рік за святковим столом - це кадри розбитих в Україні житлових будинків, новини про загиблу людину через уламок ракети в Солом'янському районі Києва. Ось так вони бачать "свята". Терористи та вбивці! Розбитий готель в серця столиці — це їх радість за святковим столом", – написав у Teleggram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Оновлено на 14:57

Віталій Кличко повідомив, що на цей момент, у Києві загинув літній чоловік, та семеро постраждалих у двох місцях вибухів у Солом'янському районі. Одна людина у вкрай важкому стані.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні