У мережі з'явився «пророчий»‎ виступ Зеленського і Галкіна на росТБ

1
У мережі з'явився «пророчий»‎ виступ Зеленського і Галкіна на росТБ
Напередодні Нового року все частіше згадуються "новорічні вогники" з минулих років. РФ постійно насаджувала українцям ідею про "братні народи", а тому українські артисти часто виступали на одній сцені з росіянами, пише Уніан.

Так, в мережі сплив "пророче" виступ президента України Володимира Зеленського, який в минулому був коміком, та російського артиста Максима Галкіна, якого зараз визнали в РФ "іноагентом". У "новорічному вогнику" напередодні 2014 року вони знімалися на телеканалі "Росія-1".

Так, Зеленський і Галкін співали про перший день нового 2014 року. Після цього вони жартували про війну, але не ту, що РФ розв'язала проти України всього за кілька місяців після цього, а про "війну з Новим роком".

Зеленський розповів, що переміг, на що Галкін відповів: "Новий рік - це не битва. У ньому не можна перемогти". Після цього вони разом жартують про "битву за здоров'я", а також про військові мемуари. Інші учасники "блакитного вогника" сміються, проте нині, коли РФ ще в лютому почала повномасштабний наступ, і всі українці знають, що таке обстріли і бомбардування, жарти виглядають пророчими.

"Наступ Нового року почався рівно о 12 з залпу шампанського", - говорить Зеленський, після чого Галкін жартує про "артпідтримку з салютів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пісня "Скрябіна" де є слова -"втікай,бо скоро буде війна''-, забули? Вона ще більше "пророча"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні